Balletbingo giver dig mulighed for at drømme om en sjovere hverdag

Published 15. maj 2012 by balletbingo

Har du ikke også en gang imellem bare behov for at slippe lidt væk? Med et fuldtidsjob, familie og en travl hverdag er det ikke altid mulighed for lidt tid alene. Det er faktisk ret vigtigt, hvis man vil undgå stress, at man giver sig selv lov til at tænke på noget helt andet end arbejde, familien og husholdning bare en gang imellem. Her kan balletbingo hjælpe til. Vi tilbyder nemlig helt gratis bingo 24 timer i døgnet, hvor mange balletbingo-spillere finder et lille pusterum i hverdagen.

Hos balletbingo kalder vi det for bingocaféen, for det er et hyggeligt sted at mødes for et godt spil bingo. Man kan møde de andre spillere på chatten, og det er også på chatten, at man kan deltage i sjove ekstra spil, så man på den måde her endnu større chancer for at vinde penge. De fleste mennesker nyder at brygge sig en god kop kaffe og sætte sig til rette foran balletbingo på skærmen. Man kan sætte programmet til at registrere selv, når et af dine tal bliver råbt op, så du er sikker på, at du ikke misser det. I mellemtiden kan du socialisere lidt med de andre spillere på chatten. Historierne fortæller, at nogle mennesker ligefrem har fundet kærligheden på disse balletbingo-chats, så vores vision om at gøre bingo så socialt som muligt ser ud til at lykkes.

Derudover er der naturligvis muligheden for at vinde gevinster, og det tiltrækker også folk. Mens du sidder der og nyder dit daglige pusterum i en travl hverdag, kan du med god samvittighed drømme om de mange penge, som du har mulighed for at vinde. Det sker en gang imellem, at folk vinder så mange penge, at luften i økonomien giver mulighed for drømme til at gå i opfyldelse.

Først og fremmest er det dog vigtigt, at man hos balletbingo har det sjovt. Det er et sted, hvor alle er velkomne, og som især tiltrækker den kvindelige del af befolkningen.

Og så er der naturligvis ikke kun bingo hos balletbingo. Vi byder også på forskellige spillemaskiner og andre sjove spil, som giver dig endnu større chancer for at vinde en stor gevinst. Vi har ofte kampagner kørende, som gør det endnu sjovere at være spiller hos Balletbingo.

For tiden kåres der hver dag 5 vindere af 200 kroner og en vinder af 1000 kroner mellem de spillere, der har spillet 30 kroner kontant på spillemaskinerne. Så det er bare om at komme i gang. 

Reklamer

One comment on “Balletbingo giver dig mulighed for at drømme om en sjovere hverdag

 • I de her dage hvor det regner så meget, som det gør, elsker jeg at sidde på balletbingo og spille, mens jeg lytter til regnen.

 • Skriv et svar

  Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

  WordPress.com Logo

  Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

  Google photo

  Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

  Twitter picture

  Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

  Facebook photo

  Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

  Connecting to %s

  %d bloggers like this: