Balletbingo.dk sætter lige nu en Samsung laptop på højkant

Published 23. april 2012 by balletbingo

Balletbingo.dk tilbyder lige nu en flot laptop fra Samsung som gevinst, hvis du er en af de heldige spillere. Men du skal skynde dig, hvis du skal nå at være med. Konkurrencen ender nemlig den 25. april 2012.

Der er mange fordele ved at spille på Balletbingo.dk. Uanset om du spiller for sjov eller for at vinde, har vi noget for dig her. Lige for tiden kan du for eksempel være heldig at vinde en helt ny laptop fra Samsung.

Balletbingo.dk tilbyder ikke udelukkende pengegaver, men har ofte andre slags præmier netop som denne laptop fra Samsung. Vi ser jo gerne, at vores kunder får den bedste oplevelse, så hvorfor ikke sætte en gave på spil, som netop kan forbedre vores online kunders oplevelse af Balletbingo.dk? Det kan denne laptop fra Samsung nemlig. Med en god computer, som du kan have med dig overalt, vil din oplevelse af Balletbingo blive en del forbedret.

Det er naturligvis op til dig at finde et sted med en god internetforbindelse, men det er der næsten overalt i dag. Med en Samsung 9 Series Notebook kan du spille på Balletbingo.dk siddende i sofaen, i læderstolen, i bussen, i toget eller hvor end du kunne forestille dig at bruge din Samsung 9 Series Notebook henne.

Samsung 9 Series Notebook har en værdi af 10.000 kroner, og så er den kendt for sit flotte design og sin hurtige opstart, så du hurtigt kan komme igang med at spille. Modsat andre bærbare computere larmer den ikke, når den arbejder, og så er den ganske let at bære rundt på. Den perfekte følgesvend for en Balletbingo.dk-entusiast.

Den spiller, som ender med den højeste kontante omsætning på spillemaskinerne på Balletbingo.dk i perioden 19. april til 25. april vinder den fantastiske Samsung laptop. Du skal derfor skynde dig, hvis du skal nå at være med.

Den heldige vinder vil blive kontaktet 72 timer efter kampagnens slut. Skulle vinderen mod forventning ikke være interesseret i en Samsung 9 Series Notebook, kan vinderen vælge at få udbetalt 70% af gevinsten kontant. Skynd dig at komme i sving med vores spillemaskiner, hvis du ikke allerede er det, så du kan få en chance for at få fingrene i vores flotte Samsung 9 Series Notebook.

Hold øje med nye kampagner på vores hjemmeside, da vi hele tiden kommer på flere skægge og fordelagtige kampagner. Det kunne sagten være dig, der vinder næste gang!

Reklamer

2 comments on “Balletbingo.dk sætter lige nu en Samsung laptop på højkant

 • Jeg synes, det er ret fedt, at Balletbingo.dk kører de her kampagner. Det gør, at man ofte har nye muligheder for at vinde noget frem for, at man bare kommer forbi hver dag og spiller bingo.

 • Skriv et svar

  Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

  WordPress.com Logo

  Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

  Google photo

  Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

  Twitter picture

  Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

  Facebook photo

  Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

  Connecting to %s

  %d bloggers like this: