Balletbingo er en online spillehal, der byder på mere end bingo

Published 1. april 2012 by balletbingo

Balletbingo er en online spillehal, der hver dag tiltrækker tusinder af nye besøgende, som gerne vil have del i den hyggelige stemning.

Hvad gjorde vi før internettet? Internettet er stedet, hvor man kan finde alt! Internettet er en fantastisk kilde til information, det er den største markedsplads, hvor næsten alle slags produkter kan findes og handles. – Og så er internettet genialt til undeholdning. Det er Balletbingo et fantastisk bevis på. Her finder mange mennesker hver dag den perfekte verden til afslapning, sjov og samtidig en del spænding.

Bingo har været kendt som en hobby, som var forbeholdt den ældre generation, men hos Balletbingo vil vi vove at påstå, at alle kan få noget ud af bingospillet. Vi synes i hvert fald, at det er synd, hvis den yngre del af generationen skal gå glip af bingospillets herligheder på grund af fordomme. Derfor gør vi, hvad vi kan, for at gøre spillene så sjove som muligt – trods navnet har vi meget mere at byde på end bare bingo.

Hos Balletbingo kan du spille mange sjove spil, og du får et væld af muligheder for at vinde attraktive priser. Derudover fungerer hjemmesiden også som et socialt forum, hvor du kan møde nye venner gennem chatfunktionen. Bingo har alle tider været en social delt oplevelse, og denne mulighed er bibeholdt gennem chatfunktionen.

Det er ikke kun andre spillere, du kan chatte med her. Skulle du have bare de mindste spørgsmål, står vores kundeservice altid klar på chatten til at besvare dine spørgsmål. Det er vigtigt for os, at du som besøgende får den bedste oplevelse på siden.

Balletbingo er let som en leg, hvilket vores ikoniske ballerina illustrerer meget godt, når hun danser hen over bingopladen. Den flotte grafik henvender sig hovedsageligt til den kvindelige del af befolkningen, men her findes skam også en stor del mænd. Balletbingo er et sted for alle.

Reklamer

One comment on “Balletbingo er en online spillehal, der byder på mere end bingo

 • Skriv et svar

  Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

  WordPress.com Logo

  Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

  Google photo

  Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

  Twitter picture

  Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

  Facebook photo

  Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

  Connecting to %s

  %d bloggers like this: