Ballet Bingo tips og tricks – erfaring og ansvarlighed

Published 28. marts 2012 by balletbingo

Ballet Bingo er for alle. Vi tiltrækker både de, der lige skal have et lille pusterum fra hverdagen og de, der spiller for at vinde.

Ballet Bingo giver mulighed for at møde nye venner, mens man har det sjovt med bingo, men der er naturligvis også mange, der spiller bingo på Ballet Bingo for at vinde.

Bingotips

Det er klart, at bingo handler meget om held, men der er alligevel et par tips og tricks, som man kan benytte sig af, hvis man gerne vil forstørre sine chancer for at vinde penge.

Uanset om man er interesseret i at chatte eller ej, så kan det altid betale sig at udveksle idéer og taktikker med andre spillere.

Jo flere der spiller, jo mindre er dine chancer for at vinde. Derfor kan det være en fordel at vælge tidspunkter, hvor der ikke er alt for mange andre, der spiller Ballet Bingo.

Det er også en god idé at benytte sig af forskellige bonusser. Bonusser på Ballet Bingo som for eksempel fordobling af indskud gør det nemmere for dig at få en god start. Hvis dit første indskud bliver fordoblet, kan du spille for 1000 kroner, selv om du kun har betalt 500 kroner. Som ny spiller får du en velkomstgave på 50 kroner, som du også kan benytte dig af.

Afsæt tid til både at få erfaring og finde ud af, hvordan du kan opnå de bedste bonusser.

Spil med ansvarlighed

Glem ikke fornuften, når du spiller. Bestem på forhånd, hvor mange penge, du vil spille for, så du kan stoppe, når du når din grænse. Du kan eventuel gøre dit spil til en ugentlig eller månedlig begivenhed, hvor du spiller for det samme beløb hver gang. På den måde vil det beløb, som du spiller for, kunne indregnes i budgettet. Hav tålmodighed med den store gevinst, og hyg dig med at spille på Ballet Bingo i mellemtiden.

Reklamer

One comment on “Ballet Bingo tips og tricks – erfaring og ansvarlighed

 • Jeg spiller på Ballet Bingo et par gange om ugen, for det er nu så hyggeligt at mødes med de andre piger derinde og få en lille sludder for en sladder over Bingo-spillet! 🙂

 • Skriv et svar

  Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

  WordPress.com Logo

  Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

  Google+ photo

  Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

  Twitter picture

  Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

  Facebook photo

  Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

  w

  Connecting to %s

  %d bloggers like this: