Balletbingo.dk bevarer det sociale liv og den positive stemning

Published 21. marts 2012 by balletbingo

Bingo har gennem tiderne vundet stort på sin evne til at forene spænding og socialt liv. Hos balletbingo.dk gør vi, hvad vi kan for at genskabe den unikke sociale stemning, som har kendetegnet bingospillet gennem hele dets historie – og samtidig udnytte de muligheder en online spillehal kan give.

Bingospillets historie

Bingospillet har rødder helt tilbage i 1500-tallet, hvor Lo Giuoco del Lotto d´Italia – Italiens lottoservice – blev grundlagt i forbindelse med foreningen af Italien. I dag udgør Italiens lottoservice størstedelen af Italiens indtægter og har på den måde altid spillet en vigtig rolle for landet.

Fra Lotto til Bingo

I 1929 havde lottospillet fundet vej til et amerikansk tivoli, hvor en teltejer, der havde lært om lottospillet i Tyskland, havde stor succes med en udgave af spillet, som han kaldte Beano.

Beano inspirerede Ed Lowe, som ændrede navnet til Bingo og fik spillet udbredt i Amerika og senere hele verden under navnet Bingo.

God stemning giver Bingo succes

Bingos succes kan tilskrives den smittende og positive stemning, som spillet medfører. Der er spænding til sidste “Bingo!”, og det hyggelige sociale liv tiltrækker mange. Reglerne er ganske enkle, men det gør absolut ikke spillet kedeligt.

Hos balletbingo.dk er den sociale interaktion bibeholdt gennem chatfunktionen, og da det kan tage lidt længere tid at skrive en besked, er det derfor også muligt at få balletbingo.dk’s system til selv at krydse tallene af. På den måde er det også nemt at have gang i flere spil på en gang på balletbingo.dk.

Balletbingo.dk er trods navnet ikke kun en bingospillehal. Her kan du finde et væld af forskellige spil, som med garanti vil fange din interesse.

Balletbingo.dk har et eventyrligt design, der tydeligvis henvender sig til den kvindelige del af befolkningen, men her er skam også plads til mænd. Vi har endda hørt historier om par, der har mødt hinanden igennem balletbingo.dk, og så må man sige, at det er lykkedes at facilitere en god stemning.

Reklamer

One comment on “Balletbingo.dk bevarer det sociale liv og den positive stemning

 • En interessant historie. Jeg har selv spillet bingo i mange år, dog ikke på nettet, så jeg kender ikke balletbingo.dk særlig godt, men jeg har overvejet at prøve det. Jeg er en smule nervøs for, at jeg netop mister den der sociale kontakt, men det påstår I jo her, at jeg ikke vil gøre. Det kan være, det lige er værd at afprøve, hvis jeg kan finde ud af det 😉

 • Skriv et svar

  Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

  WordPress.com Logo

  Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

  Google+ photo

  Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

  Twitter picture

  Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

  Facebook photo

  Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

  w

  Connecting to %s

  %d bloggers like this: